Binnenkort in verkoop

dinsdag 4 december 2018

Comfortabel wonen nabij het centrum.
In een stijlvolle sfeer die aansluit bij de ambiance van de stad wordt nabij het historische centrum van Wijk bij Duurstede het woningbouwproject ‘Residentie Stadszicht’ gerealiseerd. De voormalige school “De Opstap” aan de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat met de David van Bourgondiëstraat zal plaatsmaken voor luxe appartementen en penthouses.

Start verkoop maart 2019
In maart van 2019 vindt de start verkoop van het project plaats. U bent van harte welkom op de inloopavond die zal worden georganiseerd. Wanneer u zich heeft aangemeld voor het project, wordt u tijdig op de hoogte gehouden. Tijdens deze avond kunt u de brochure en overige projectdocumentatie verkrijgen.

Verkoop en inlichtingen
De verkoop van het nieuwbouwproject wordt verzorgd door de projectmakelaar ENTREE Makelaars uit Wijk bij Duurstede. Indien u interesse heeft in het project en u vragen hebt, neem gerust contact op via onderstaande gegevens:

ENTREE Makelaars
Zandweg 7
3962 EA, Wijk bij Duurstede
T. 0343 – 57 55 75
E. wbd@entreemakelaars.nl