Start verkoop 20 maart

dinsdag 12 maart 2019

Inloopavond
Woensdag 20 maart van 19.00 – 21.00 uur vindt de start verkoop van het project ‘Residentie Stadszicht’ plaats. U bent van harte welkom op de inloopavond in Hotel-Restaurant ‘De Gouden Leeuw’ aan de Zandweg 8 in Wijk bij Duurstede. Tijdens deze avond kunt u de brochure en overige project documentatie verkrijgen.

De appartementen en penthouses zijn stuk voor stuk ruim van opzet en worden voorzien van royale buitenruimten. Het interieur van de appartementen is ontworpen door binnenhuisarchitect Remy Meijers. Onder het gebouw wordt een souterrain gerealiseerd. Ieder appartement verkrijgt minimaal één privé parkeerplaats in deze ruimte. De appartementen hebben een verkoopprijs vanaf €329.000,- v.o.n.

Verkoop en inlichtingen
De verkoop van het nieuwbouwproject wordt verzorgd door de projectmakelaar ENTREE Makelaars uit Wijk bij Duurstede. Indien u interesse heeft in het project en u vragen hebt, neem gerust contact op met het makelaarskantoor via onderstaande gegevens:

ENTREE Makelaars
Zandweg 7
3962 EA Wijk bij Duurstede
T. 0343 – 57 55 75
E. wbd@entreemakelaars.nl