Verkoop gestart

donderdag 21 maart 2019

Inloopavond
De verkoop van woningbouwproject ‘Residentie Stadszicht’ is woensdag 20 maart van start gegaan! Onder grote belangstelling hebben bezoekers informatie over het project kunnen verkrijgen in Hotel-restaurant ‘De Gouden Leeuw’. Het was een gezellige en positieve inloopavond met leuke reacties over het plan. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde avond.

Inschrijfavond
Dit is het moment om u officieel in te schrijven voor één of meerdere appartement(en) van uw voorkeur. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door digitaal via de projectwebsite in te schrijven. Dit kan tot donderdag 4 april om 12.00 uur.

LET OP. U heeft wellicht voorafgaand aan de start verkoop uw interesse per bouwnummer aangegeven via de projectwebsite. Uw getoonde interesse is niet voldoende voor de inschrijving. U dient het inschrijfformulier digitaal in te vullen en in te sturen om in aanmerking te komen voor een appartement. De inschrijving is pas definitief als de inschrijver hiervan per mail vòòr de sluitingsdatum met tijdstip een bevestiging heeft ontvangen.

Verkoop en inlichtingen
Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de projectmakelaar. ENTREE makelaars kunt u bereiken via telefoonnummer 0343-575575 of door een mail te sturen naar
wbd@entreemakelaars.nl.